Verschillende oplossingen voor zwembadverwarming

compasspools - zwembadverwarmingAls je in Nederland een zwembad in je eigen tuin hebt, dan is het hebben van zwembadverwarming geen overbodige luxe. Doordat we in ons landje geen consistent warm weer hebben, zal het vele water dat het zwembad in gaat niet uit zichzelf opwarmen. Wist je dat er in de meeste ingebouwde zwembaden rond de 30.000 liter water gaat? Dat is een hoop water om op te warmen. Je hebt het zwembad natuurlijk niet voor niets en dus wil je hier het grootste gedeelte van het jaar gebruik van maken. Met de oplossingen voor zwembadverwarming van Compass Ceramic Pools Nederland kan dat.

  • Door middel van een boiler of cv installatie
  • Maak gebruik van een warmtepomp
  • Verwarm het water met zonne-energie

Waar ze bij Compass Ceramic Pools Nederland rekening mee houden, is dat niet iedereen er blij van wordt wanneer de energie rekening binnenkomt als je de zwembadverwarming gebruikt. Ze bieden daarom verschillende oplossingen aan. Laat jij ook het zwembad door Compass Ceramic Pools Nederland installeren? Dan bespaar je hiermee al een heleboel energie. Deze zijn namelijk goed geïsoleerd in tegenstelling tot de bouwkundige zwembaden. Dit kan je al handenvol geld besparen.

De zwembadverwarming van goede kwaliteit

Zoals we al zeiden, is het verwarmen van een grote hoeveelheid water best wel een uitdaging. Maar wel een uitdaging die ze graag aangaan bij Compass Ceramic Pools Nederland. De keuze voor de zwembadverwarming die het beste bij jou past, hangt af van een aantal zaken. Bijvoorbeeld hoe snel jij het bad verwarmd wilt hebben of wanneer je het wilt gebruiken. Als jij veel in de lente en herfst zwemt, zul je voor een andere optie moeten kiezen, dan wanneer je met name tijdens de warmere zomermaanden je baantjes trekt. Als jij graag een snelle zwembadverwarming wilt, dan is een boiler met gasbrander de beste optie voor jou. Het voordeel hiervan is dat de aanschafkosten relatief laag zijn. De energiekosten kunnen echter wel iets hoger uitvallen in vergelijking met de andere opties die er zijn. De warmtepomp als jouw zwembadverwarming is een milieuvriendelijke keuze. Het energieverbruik is een stuk lager en daardoor vallen de kosten uiteindelijk mee. Wil je nog meer besparen op je energierekening? Laat dan naast de zwembadverwarming ook zonnecollectoren installeren. De aanschafprijs ligt dan misschien iets hoger, maar uiteindelijk betaal je veel minder (tot helemaal niets) aan de energie die het zwembad verbruikt! Dit is dus een zeer voordelige optie om voor te kiezen. Bij het maken van de keuze voor de verwarmingsoptie voor jouw zwembad is het dus belangrijk om verder in de toekomst te kijken. Hierdoor geef je uiteindelijk veel minder geld uit.

Meer informatie over zwembadverwarming

De vraag blijft nu welke vorm van zwembadverwarming het beste bij jou past. Compass Ceramic Pools Nederland informeert je graag over de verschillende opties die ze hebben en wat het beste aansluit op jouw wensen en voorkeuren. Uiteindelijk gaat het er om dat je zwembad goed verwarmt is, zodat je hier gebruik van kunt maken wanneer jij dat wilt. Met de verschillende oplossingen die Compass Ceramic Pools Nederland aanbiedt op het gebied van zwembadverwarming gaat je dat zeker lukken. Neem dan ook vandaag nog contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken. Zij kunnen jou het beste informeren en naar aanleiding van jouw voorkeuren een uitspraak doen over welke verwarmingsoptie een goede keuze is voor jou. Wil jij ook informatie over het plaatsen van een zwembad? Ook dan ben je bij Compass Ceramic Pools Nederland aan het juiste adres. Dan kun jij deze zomer nog genieten in je eigen achtertuin!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn