Een bus huren om mee op reis te gaan

Er zijn vele redenen om een bus te huren. Misschien hebt u speciaal vervoer nodig omdat er rolstoelen meegaan, misschien gaat u op vakantie naar een ander land. Hoe dan ook, wij van Bak Reizen kunnen u hierbij helpen. Wij zijn een van de grotere aanbieders in Nederland voor busreizen. Een bus huren is vanaf nu een eitje dus vergeet niet om bakreizen.nl scherp in de gaten te houden. Wist u dat u ons zelfs kunt volgen via sociale media zoals Facebook en Twitter? Een bus huren dient u wel ruim van te voren te doen. U wilt niet dat alle bussen al vergeven zijn zodat u niet uw geplande uitje kunt maken. Dat zou absoluut vreselijk zijn! Gelukkig hebben wij een groot wagenpark met verschillende type touringcars. Zo hebben we de standaard bussen voor lange en korte reizen, maar bieden we ook speciale bussen die van alle gemakken zijn voorzien. Er kunnen rolstoelen in, ouderen kunnen moeiteloos instappen en ga zo maar door. Uiteraard nemen wij enkel ervaren chauffeurs aan die u moeiteloos van locatie naar locatie kunnen brengen. Gaat het om een lange reis? Dan zal de chauffeur om de twee uur stoppen. U kunt even de benen strekken en de chauffeur kan een powernap doen.

Er zijn allerlei redenen om een bus te huren

Onze bussen zijn van alle gemakken voorzien. En dat is wel zo prettig als u op vakantie gaat naar een hoofdstad of bijvoorbeeld de kust aan de Middellandse zee. Dan zit u toch al snel een uurtje of 15 in de bus. Wat mag u verwachten als u met de hele groep een bus gaat huren?

  • Ten eerste zal de chauffeur u zo snel mogelijk op de plek van bestemming brengen zonder verkeersregels te breken.
  • Ten tweede beschikt de bus over airconditioning, een mediaspeler en een koelkast.
  • Gaat u erg lang op reis? Verstel dan de rugleuningen zodat u lekker kunt slapen en de volgende dag wakker wordt in een ander land.

Een bus huren heeft tevens als voordeel dat er niemand moe aan komt. U kunt spelletjes spelen in de bus, een boek lezen, naar muziek luisteren en het is zelfs mogelijk om met zijn allen een film te kijken terwijl de chauffeur op de weg let. Stoort u de beste man niet tijdens het rijden? Dan kan er niets gebeuren. Wist u dat u ook een bus kunt huren als u een familiedag hebt? Verzamel allen op één locatie en laat het feest alvast in de bus beginnen.

Onze tarieven zijn scherp

Wij rekenen zeer goedkope tarieven dus u bent altijd goedkoper uit dan een vlucht of treinreis. Natuurlijk is het enige nadeel dat het misschien iets langer duurt. Maar voor korte tot middellange afstanden, dus voor reizen binnen Europa, scheelt dit slechts enkele uurtjes. Terwijl u juist uitgerust aankomt. U hoeft geen rekening met inchecken, overstaptijden en uw bagage te houden. Onze bussen hebben onderin enorm veel ruimte dus u kunt zelfs uw hutkoffer en fiets meenemen. Handig voor studiegroepen die graag op wintersport gaan: er is plek zat voor alle ski’s en snowboards en u betaalt hier niet meer voor. Gaat u dus snel een bus huren als u met een grote groep gaat reizen. Voor jongeren en voor ouderen staan wij klaar. En voor zowel dagtochten, reisjes naar het theater als meerdaagse reizen kunt u op Bak Reizen rekenen. Hebt u hier verder nog vragen over? Bent u benieuwd naar de prijzen? Neem dan direct contact met ons op. We sturen u graag een offerte toe.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn