Vakantiehuisje in Twente

vakantiehuisjesdennenoord - vakantiehuisje twente

Steeds meer mensen kiezen ervoor om op vakantie te gaan in eigen land en waarom ook niet?! Nederland heeft ontzettend veel moois te bieden! Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuisje in Twente en geniet daar van een heerlijk weekje of weekendje weg. Ook andere locaties in Nederland lenen zich natuurlijk uitstekend voor een vakantie of weekendje weg, er valt in alle regio’s echt ontzettend veel te genieten en te ontdekken. Het kiezen voor bijvoorbeeld een vakantiehuisje in Twente heeft verschillende voordelen. In de eerste plaats heb je met een huisje het gemak van een eigen plek, waar je zelf je maaltijden kunt bereiden zoals jij dat wilt of om uit eten te gaan wanneer je dat wilt. Je hebt voldoende ruimte om je heen en je hebt ook nog eens een plek om buiten te zitten als het mooi weer is. allemaal zaken waar je niet van profiteert als je in een hotel verblijft. Ga je kamperen, dan heb je deze voordelen wel, maar tegelijkertijd zit je dan met het nadeel dat als het slecht weer is, je geen plek hebt om ontspannen je ding te doen en bovendien is koken in een tent ook een stuk lastiger. Ook is het natuurlijk zo dat als je hier in Nederland blijft, je een relatief korte reistijd hebt en dus meer vakantietijd overhoudt. Allemaal redenen om eens de mogelijkheden van bijvoorbeeld het huren van een vakantiehuisje in Twente uit te zoeken.

Prachtig vakantiehuisje Twente

Lijkt het jou leuk om te verblijven in een vakantiehuisje te Twente, dan heb je diverse opties. Een uitstekende keus is Dennenoord. Dit is gelegen in het buurtschap Nutter dat echt alles te bieden heeft wat je van een reisje verwacht. Je kunt er in de eerste plaats natuurlijk heerlijk genieten van de natuur. Of je nu graag fietst of wandelt of op een andere manier in de natuur bezig bent, de regio biedt echt ontzettend veel mogelijkheden. Huur je een vakantiehuisje te Twente bij Dennenoord, dan heb je bovendien niet alleen natuur, maar ook cultuur binnen een steenworp afstand. Er liggen verschillende kleinere en grotere plaatsen in de buurt, waardoor er altijd genoeg te beleven is. Of je nu gewoon even lekker wilt shoppen of uit eten wilt gaan, of dat je graag een museum wilt bezoeken, het is er allemaal mogelijk. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je vakantiehuisje in Twente dan vlakbij de Duitse grens ligt. Je kunt dus zelfs nog even een uitstapje maken naar het buitenland en daar de nodige activiteiten ondernemen.

Vakantiehuisjes Dennenoord

Wil jij graag een vakantiehuisje in Twente huren, dan is Dennenoord dus een uitstekende keus. Een groot voordeel is dat dit een kleinschalig park is, met slechts zeven huisjes. Het voelt daardoor niet zo massaal en het is alsof je met elkaar op hetzelfde erf woont. Het erf is bovendien heerlijk beschut, waardoor je op veel dagen prima buiten kunt zitten. De tuinen van de huisjes grenzen aan de boomgaard of een veldje, zodat je toch veel privacy hebt. Daarnaast beschikt dit vakantiehuisje in Twente over de nodige faciliteiten, zoals:

  • gezellig ingerichte woonkamer
  • keuken ingericht met oven en vaatwasser
  • aparte slaapkamer

Op het terrein bevindt zich bovendien een kapschuur, waar je jullie fietsen kunt stallen en daarnaast zijn er ook een centrale wasmachine en wasdroger waar je op afspraak gebruik van kunt maken. Het is dus echt van alle gemakken voorzien! Ook vind je op het terrein een zandbak, een schommel, een glijbaan en een boomhut, dus ook voor de kinderen is er genoeg te beleven! Zoek jij een vakantiehuisje in Twente, dan is Dennenoord dus een uitstekende keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn