Van de kroegen in Rotterdam centrum kan er maar een de beste zijn

Bij het onlangs geopende café Het Nieuwe Linssen gaat er een wereld voor u open. Het is mogelijk om er namelijk de hele avond lang lekker te darten. En er wordt veel over voetbal gepraat. Zo kunt u er ook de wedstrijden van Feijenoord live op groot scherm volgen. Het is tevens een gezellig borrelcafé voor jong en oud. Kom er in de middag eventjes lunchen en geniet van de vele hapjes die u direct vanaf onze uitgebreide menukaart kunt bestellen. Van alle kroegen in Rotterdam centrum mogen we wel stellen dat u bij cafehetnieuwelinssen.nl aan het juiste adres bent. Wist u dat dit café in handen is van oud linksback van Feijenoord met dezelfde achternaam? Een kans om hem in levende lijve te ontmoeten en dat is in andere kroegen in Rotterdam centrum natuurlijk niet mogelijk. Hebt u al vele kroegen in Rotterdam centrum bezocht maar wilt u nu toch echt een keer een stamkroeg hebben? Een plek waar u zich op een doordeweekse dinsdagavond op uw gemak voelt maar ook op een drukke uitgaansavond, zoals de zaterdagavond? Hopelijk kiest u dan van alle kroegen in Rotterdam centrum de onze! Kijk in ieder geval eventjes op de website want daar kunt u nog veel meer lezen over alle mogelijkheden, arrangementen en u kunt er de geweldige menukaart even bekijken. En ook al komt u slechts een keertje langs, we beloven u dat u bij ons altijd een top avond kunt beleven, samen met uw vrienden, vriendinnen en collega’s.

Zoek niet langer naar geschikte kroegen in Rotterdam centrum

Van alle kroegen in Rotterdam centrum is dit café misschien wel de jongste. Zodoende is de site nog altijd in opbouw. Toch kunt u er al heel wat informatie vinden. Denk aan de locatie, aan interessante foto’s zodat u snel even wat sfeer kunt opsnuiven en natuurlijk vertellen we u wat u zoals kunt doen. Een borrel na werk op bijvoorbeeld de vrijdagmiddag? Of even een pijltje gooien na het werk met een paar bevriende collega’s? Of liever even indrinken voordat u de uitgaanstenten en discotheken gaat bezoeken? Het kan allemaal en wist u trouwens dat u de kroeg ook kunt afhuren? Van de kroegen in Rotterdam centrum die er op dit moment te vinden zijn is dit café niet alleen de nieuwste, het is verreweg de gezelligste. Bent u fan van Feijenoord of simpelweg een liefhebber van voetbal? Kom dan de wedstrijden bekijken op het grote scherm. Want van al deze kroegen in Rotterdam centrum is er nergens zoveel liefde voor die club te vinden dan in Het Nieuwe Linssen. U begrijpt dat het café helemaal in de feeststemming was nadat ze vorig jaar eindelijk weer eens landskampioen werden. We hopen natuurlijk dat er ook dit jaar weer genoeg reden is voor een nog groter feest.

Wist u dat u dit café ook kunt afhuren?

Het is absoluut mogelijk om dit café af te huren. U kunt er allerlei geweldige feesten vieren. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Vier de laatste momenten van een ongehuwde vriend of familielid op zijn vrijgezellenfeest,
  • Of vier er uw eigen verjaardag. Gaat het om een jubileum? Dan is het wel zo leuk om er een apart zaaltje voor af te huren,
  • U kunt naast uw wekelijkse bedrijfsborrel ook het café huren voor een personeelsfeest. Combineer het bijvoorbeeld met een pubquiz want dan is succes gegarandeerd,
  • Wilt u bij deze speciale gelegenheid ook gebruik maken van de barbecue? Daar doen wij beslist niet moeilijk over. Mits het mooi weer is kunt u er met groep groepen komen genieten.
  • Lees meer…
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn