Actief bedrijfsuitje Twente

Wil je met een bedrijfsuitje Twente verkennen? Dit kan op veel verschillende manieren ingevuld worden. Bedrijfsuitjes worden door ieder type bedrijf weer anders ingevuld. Sommige collega’s gaan gezellig met elkaar uit eten met eventueel een borrel achteraf. Anderen kiezen voor een leuke activiteit om de dag mee te vullen. Wil je echt een onvergetelijk bedrijfsuitje Twente organiseren, dan is een actief uitje een echte aanrader. Er zijn steeds meer activiteiten waar je uit kunt kiezen en deze worden steeds bijzonderder. Je hoeft dus niet te kiezen voor de voor de hand liggende opties als karten of bowlen. Er is volop keus om een bedrijfsuitje Twente in te vullen. Bij Outdoorunlimited wordt het aanbod te kiezen activiteiten steeds verder uitgebreid. Het is zelfs mogelijk om een programma op te stellen die volledig in Twentse stijl is. Wat houdt een Twents uitje van Outdoorunlimited precies in? Onderstaande en andere activiteiten behoren tot het programma:

  • Spijkerbroek hangen
  • Kruiwagen race
  • Spieker houw’n

Maar je hoeft je programma in de Twentse omgeving natuurlijk niet per se in te vullen met typisch Twentse spelletjes. Ook andere themadagen en arrangementen zijn beschikbaar op outdoorunlimited.nl. Wat al deze activiteiten in ieder geval gemeen hebben, is dat ze actief en natuurlijk heel gezellig zijn.

Unieke ervaring met een bedrijfsuitje Twente

Wat Outdoorunlimited zo een leuk bedrijf maakt, is het feit dat de onderneming zo een gevarieerd aanbod aan activiteiten heeft. Bovendien is het mogelijk om een compleet arrangement op maat te laten opstellen. Zo weet je zeker dat het bedrijfsuitje Twente past bij jouw bedrijf en werknemers en collega’s. Ook wat betreft klantvriendelijkheid en service is de activiteitenonderneming een echte aanrader. De medewerkers hebben oog voor de klant en het is direct duidelijk dat ze hart voor de zaak hebben. Bij het plannen van het bedrijfsuitje Twente denken ze echt met je mee en komen ze met leuke ideeën die goed passen bij jouw bedrijf. Wanneer je contact opneemt voor vragen of informatie word je snel te woord gestaan. Zo stel je snel en eenvoudig een uniek programma op voor jouw personeelsuitje. Sinds kort beschikt de onderneming zelfs over een eigen survivalparcours en een schietbaan. Ook survivallen en schieten behoren hierdoor tot de vele opties voor het invullen van het personeelsuitje. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen buitenterrein waar de buitenactiviteiten zullen plaatsvinden. Dankzij dit buitenterrein kan een arrangement wat betreft kosten ook binnen de perken gehouden worden. Je kunt er zelfs voor kiezen om een all-inclusive arrangement te laten organiseren zodat je zelf nergens meer naar om hoeft te kijken.

Beleef een gezellige dag met je collega’s

Tijdens een bedrijfsuitje Twente verkennen en tegelijkertijd je collega’s beter leren kennen is mogelijk bij Outdoorunlimited. Terwijl je samen geniet van leuke activiteiten werk je ook aan teambuilding. Dankzij de uitdagende activiteiten van het bedrijfsuitje Twente raak je als collega’s beter op elkaar ingespeeld. En dankzij de organisatie van Outdoorunlimited gaat dit op een ontspannen en ongedwongen manier. De medewerkers ontvangen je altijd enthousiast waardoor je je gelijk op je gemak zult voelen. Er wordt alles aan gedaan om het een geslaagde dag te maken. Arrangementen zijn mogelijk voor 25 tot wel 250 personen, dus het maakt voor dit bedrijf niet uit of je een grote of kleine onderneming hebt. Voor iedereen is een leuk programma op te stellen. Neem gerust contact op met een van de vriendelijke medewerkers, via de telefoon of mail. Of vraag vrijblijvend een offerte aan met een overzicht van de kosten. De medewerkers staan graag voor je klaar om een onvergetelijk personeelsfeest te plannen. Zo beleef je een onvergetelijk personeelsuitje in de Twentse omgeving.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn