Een uniek restaurant Vlaardingen

Vlaardingen heeft er een uniek restaurant bij. Het is gevestigd in de uitzonderlijke watertoren van de gemeente. De naam van deze nieuwe eetgelegenheid is dan ook niet verrassend Watertoren Vlaardingen. Dit bijzondere gebouw geeft dit restaurant in Vlaardingen een speciale uitstraling. Het interieur oogt vintage, maar heeft wel een moderne toets gekregen. Buiten een restaurant Vlaardingen kan je bij Watertoren Vlaardingen ook terecht voor een uitstekende B&B. Heb je ooit al eens in een watertoren willen slapen? Dan is Watertoren Vlaardingen echt een kans die je niet kunt laten schieten. De unieke locatie, het heerlijke eten en de prima ontvangst van de uitbaters zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van alles wat deze prachtige locatie te bieden heeft. Uit eten gaan in Vlaardingen is nog nooit zo leuk geweest. Het is in het Oranjepark gelegen en is dus schitterend om je mooi uitstapje mee te eindigen. In dit restaurant Vlaardingen ben je ook van harte welkom om gewoon een drankje te nuttigen. Het ruime terras is zeker in de lente en de zomer meer dan de moeite waard. Binnen is dit restaurant Vlaardingen enorm gezellig en de keuken is minstens even goed.

Wat kun je doen in dit restaurant Vlaardingen

Dit restaurant Vlaardingen heeft veel te bieden. Zo kun je er overnachten en genieten van een heerlijk ontbijt. De keuken is verrukkelijk. Ikzelf heb gekozen voor een volledige watertorenervaring. Voor mij persoonlijk hield dit in:

  • Een heerlijk diner in dit restaurant Vlaardingen
  • Een overnachting in een verzorgde kamer
  • Een heerlijk ontbijt
  • Een prachtige locatie die je nooit zal vergeten

Watertoren Vlaardingen biedt dus een unieke ervaring die je niet snel weer zal beleven. Wil je zeker zijn dat je ook kunt genieten van deze geweldig van een uitzonderlijk moment? Overweeg dan zeker eens een bezoek aan dit restaurant Vlaardingen. Het is de ideale locatie om eens met je partner of gezin erop uit te trekken. De Watertoren lijkt deel uit te maken van het Oranjepark waardoor je lekker veel kunt beleven. Dit restaurant Vlaardingen heeft dus alles in huis om jou goed in de watten te leggen. Na je bezoek zal je alleen maar uitkijken naar de volgende keer dat je deze plek zal kunnen bezoeken. De herinneringen die je hier opdoet zullen voor eeuwig in je geheugen gegrift staan. De unieke locatie, het lekkere eten (zowel het diner als het ontbijt), de uitstekende bediening en de ideale locatie zorgen gewoon voor een topervaring. Eentje die je niet snel ergens anders zal kunnen beleven.

Bijzonder veel te beleven

Doordat Watertoren Vlaardingen deel lijkt uit te maken van het Oranjepark kan je van deze eetplek een prima afsluiter maken van de dag. Na je wandeling in de tuin kan je lekker een biertje nuttigen op het prachtige terras. Je kan ook een heerlijk diner bestellen en zo je dagje uit een romantisch orgelpunt geven. Wil je het helemaal afmaken? Blijf dan zeker slapen in de watertoren. Dit is een unieke beleving die je niet snel zal vergeten. De daaropvolgende dag krijg je bovendien een overheerlijk ontbijt voorgeschoteld. Zo heb je alles in je lichaam om weer een dagje van Vlaardingen en omstreken te genieten. Ik kan dit restaurant Vlaardingen dan ook alleen maar aanbevelen. Het is top voor jong en oud, voor koppeltjes en gezinnen. De keuken is eerlijk, de locatie is uniek en schitterend gelegen. Voetgangers, fietsers en automobilisten kunnen dit restaurant in Vlaardingen zeer makkelijk bereiken. Dat is vandaag de dag een echte plus met al die files en de weinige parkeergelegenheid die er overal is. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn