Theaterschool Delft

Leer alles over theater bij de Theaterschool Delft van Claudia Seevinck. Naast docente muziek geeft zij ook theaterlessen bij diverse opleidingen in de regio van Den Haag. Haar lessen staan bekend om de veelzijdigheid door de combinatie van muziek, dans en theater. Als muziek- en theaterdocente weet zij als geen ander dat deze vaak hand in hand gaan. Een goede ontwikkeling van het een wordt geholpen door het andere erbij toe te voegen. Op levendige wijze leert u de basis en technieken van theater en hoe muziek en zang hierin te verwerken. Tijdens deze theaterschool Delft wordt ook veel ruimte gegeven aan improvisatie. Dit vraagt veel inlevingsvermogen van de leerling en de vaardigheid om met de geleerde technieken de creativiteit te ontwikkelen. Om dit te versterken zorgt Claudia Seevinck er ook voor om het zelfvertrouwen te doen groeien. Door dit aan te pakken, krijgt de ontwikkeling in drama en theater nog meer de kans te ontplooien. De lessen aan de theaterschool Delft zijn te volgen voor zowel jong als oud. De levendige manier van lesgeven wordt zowel voor kinderen als volwassen toegepast. Kijk op de website claudiaseevinck.nl om erachter te komen welke lessen of cursussen het beste bij u of uw kind passen.

Theaterschool Delft, een creatieve ontdekking

Laat dus uw leeftijd niet tegenhouden en ook uw onzekerheid niet. Bij de theaterschool Delft worden alle kansen geboden om eindelijk uw droom uit te voeren. Vrees er niet voor als u of uw kind niet direct los komt tijdens een van de lessen. Voor sommigen kost het tijd om een weg te vinden het talent te uiten. Bij Claudia Seevinck bent u daarvoor aan het goede adres. Naast lessen geeft zij ook workshops en cursussen op het gebied van theater. Als specialist in muziek en theater zijn haar trainingen een mix van alle creatieve factoren en zorgt zij ervoor dat leerlingen dit op diverse manieren weten toe te passen. Zo zijn haar lessen en cursussen ook een goede voorbereiding op de musicalopleiding. Door ook zang en dans toe te voegen biedt de theaterschool Delft een goede basis voor iedereen die een carrière wilt opbouwen in:

  • Theater
  • Muziek
  • Zang
  • Musical
  • Dans

Wat bij theater zeker van belang is, is het gebruik van de ruimte en materialen. Bij theaterschool Delft wordt hier zeker in getraind. Zo wordt ook de mogelijkheid geboden muziekinstrumenten te ontdekken en wie weet komt er een andere interesse of talent naar boven. Claudia Seevinck kijkt er naar uit de ontwikkeling van haar leerlingen bij te staan bij haar theaterschool Delft.

Spel en beweging

De theaterschool Delft biedt kinderen een andere manier om hun lichaam te ontdekken. Hetzelfde geldt ook voor volwassenen. Door lessen in theater te volgen wordt geleerd op een bepaalde manier het lichaam te gebruiken in de ruimte. Met haar ervaring weet Claudia Seevinck iedereen hier goed in op weg te helpen. Naast docente wordt zij vaak ingehuurd voor kinderfeestjes en workshops om op deze manier haar kennis over te brengen. Zo bereikt zij naast de diverse opleidingen ook een groter publiek. Daarnaast geeft zij ook muziektherapie aan zowel kinderen als volwassen. Zo wordt muziek op een andere manier gebruikt om iemand te helpen die kampt met psychische of wellicht lichamelijke problemen. Haar kennis als muziek- en theaterdocente zet zij duidelijk op actieve wijze in. Dat maakt haar theaterschool Delft de moeite waard om eens mee kennis te maken. Lees op claudiaseevinck.nl meer over Claudia en de samenstelling van haar lessen. Voor het volgen van een les kunt u per mail contact met haar opnemen. Zij stuurt u graag een reactie, om u meer te vertellen over haar theaterlessen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn