Raak de juiste doelgroep door muismatten te bedrukken

Veel bedrijven die muismatten bedrukken richten zich op mensen die op kantoor werken of in ieder geval veel met de computer in de weer zijn. Maar bij jongeren denkt men niet direct aan muismatten bedrukken. Jongeren werken immers (nog) niet op kantoor en thuis bij de ouders hebben ze vast genoeg muismatten. Maar men vergeet hierbij dat veel jongeren graag mogen gamen en dat computers (en dus ook muismatten) niet alleen maar worden gebruikt om te werken. Ook voor het spelen van spelletjes op de pc heb je een goede muismat nodig. Het is erg lastig in een first person shooter om de vijand te raken met een zogenaamde ‘headshot’ als de muis niet soepel beweegt. Sterker nog, de muismat in deze context kan het verschil betekenen tussen leven en dood. Want als je mist, dan kun je die kogel terugverwachten. Dus als je iemand een groot plezier doet met een muismat, dan is het wel de gamer. Meteen moeten we hierbij ook weer opmerken dat het niet alleen jongeren zijn die gamen. Als je gamers op het oog hebt, maak dan niet de fout om te denken dat je te maken hebt met een doelgroep bestaande uit kinderen van 12 tot 18 jaar. Gamers vind je in alle lagen van de bevolking met als uitzondering wellicht de 50 plussers die nog zijn opgegroeid zonder computer. Maar onder de 50, vind je bij zowel vrouwen als mannen veel mensen die er van houden om te gamen. Deze mensen kun je dus altijd een plezier doen met een goede muismat. Daarnaast kun je mensen een muismat geven met een kussentje. Dit kussentje komt onder de pols waardoor deze niet overbelast raakt. Als je een document typt, dan ben je af en toe even met de muis bezig. Maar je bent voornamelijk aan het typen. Als gamer ben je constant ononderbroken met de muis in de weer en dat soms wel urenlang achter elkaar. Een goede ergonomische muismat is dan ook belangrijk. Dus als je voor de gamers in het land muismatten wilt bedrukken, dan is het zeker geen slecht idee om voor dit soort muismatten te kiezen. Maar natuurlijk zijn de muismatten ook nog altijd zeer geschikt voor de mensen op kantoor. Maar het is belangrijk om van te voren goed te kijken naar de doelgroep, zodat je de muismatten goed bij deze doelgroep kunt laten aansluiten. Zodra je dus weet wat je nodig hebt en voor wie het bedoeld is, kun je starten met muismatten bedrukken. Hoe je dat regelt kun je hieronder lezen.

Muismatten bedrukken doe je heel eenvoudig via promoboer.nl

Mocht je op zoek zijn naar een bedrijf waar je muismatten kunt bedrukken, dan ben je bij promoboer.nl aan het juiste adres. Hier kun je namelijk heel eenvoudig en snel muismatten bedrukken. Natuurlijk doe je dit niet zelf. Via de site kun je je wensen en ontwerpen doorgeven en de experts van Promoboer gaan vervolgens aan de slag om jouw muismatten te bedrukken. Voor ze er meteen 500 drukken met een drukfout, kun je altijd eerst even een proefdruk aanvragen. Als deze door jou wordt goedgekeurd, dan kun je een order plaatsen van minimaal 500 stuks. Maar het mogen er natuurlijk ook meer zijn.

Enkele voordelen op een rijtje

Mocht je bestellen via Promoboer, dan profiteer je uiteraard van enkele voordelen. Hierbij kun je denken aan:

  • Goedkoopste prijs
  • Gratis proefdruk
  • Snelle verzending
  • Vanaf 500 stuks

Dus mocht je een x aantal muismatten willen bedrukken voor gamers of mensen die op kantoor werken, kom dan snel eens langs op promoboer.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn