Ik gaf een groot feest in Amersfoort

Een aantal maanden geleden ben ik vijftig geworden en dit wilde ik graag vieren door een groot feest in Amersfoort te geven. Ik wilde namelijk deze dag niet zomaar voorbij laten gaan en dus heb ik het plan gevat om een feest in Amersfoort te geven voor alle mensen die ik ken en die ik liefheb. Dat zijn er heel wat want ik heb op veel plaatsen in Nederland gewoond en daar heb ik steeds heel veel vrienden weten te maken. Ik wilde daarom ook graag een locatie voor een feest in Amersfoort vinden waar ik minstens honderd mensen kon uitnodigen. Dat is mij gelukt. Ik ben namelijk terechtgekomen bij ’t Eemcafe in deze stad. Dit cafe biedt een prachtige setting voor een onvergetelijk feest in Amersfoort en ik was daarom ook meteen enthousiast over de locatie toen ik deze een keer ging bekijken. Het is namelijk zo dat hier maximaal 130 mensen kunnen worden gehost. De ruimte is voorzien van heel sfeervolle decoratie waardoor je er altijd zeker van kunt zijn dat je een sfeervol feest in Amersfoort kunt houden. Daarbij vond ik het heel prettig om te horen dat ik hier heel veel soorten drank kon kopen. Ik weet namelijk dat mijn vrienden erg verzot zijn op speciaalbieren en dan is het altijd prettig om te weten dat je dat bij dit cafe kunt kopen. Ook was het mogelijk om de locatie voor het feest in Amersfoort te huren, zonder daarbij een vaste prijs af te spreken. Het was namelijk afhankelijk van het aantal mensen dat zou gaan komen. Dat alles maakte dat ik heel erg enthousiast was over dit cafe en ik heb daarom ook meteen een boeking geplaatst. Op de dag van mijn verjaardag stond het helemaal vol met mijn vrienden en ik kan u vertellen dat wij een feest hebben gehad waar wij nog lang van zullen nagenieten.

Ik heb een onvergetelijk feest in Amersfoort gehad

Een van de nare dingen van het organiseren van een feest in Amersfoort is dat je heel veel voorbereidingen moet treffen. Zo moet je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je alle drank op tijd in huis hebt, dat het huis goed opgeruimd is, dat de kinderen die nacht niet thuis slapen en noem het allemaal maar op. Vandaar dat ik graag een feest in Amersfoort in een sfeervol cafe wilde houden en ik ben blij dat ik toen ’t Eemhuis gevonden heb. Dit cafe leent zich namelijk uitstekend voor een prachtig feest in Amersfoort. Het leuke aan deze locatie is ook dat wanneer je wel per persoon een vaste prijs wilt betalen, je bij de drank gratis hapjes krijgt aangeboden. Ik wilde hier dankbaar gebruik van maken omdat ik het altijd lekker vind om bij mijn biertje ook een hapje te kunnen nuttigen. Ik wilde graag een divers assortiment aanbieden omdat veel van mijn gasten geen vlees aten. Dat was geen enkel probleem voor de mensen van dit cafe en zij hebben ons getrakteerd op overheerlijke hapjes.

Ik ben zeer tevreden over deze locatie

Ik ben blij dat ik mij feest hier gegeven heb en ik raad iedereen deze locatie dan ook van harte aan. Alles was tot in de puntjes verzorgd en dit alles voor een heel schappelijke prijs. Kortom:

  • dit cafe is de ideale feestlocatie
  • men kan hier alles tot in de puntjes verzorgen
  • ik hoefde voor dit alles maar weinig te betalen

Meer weten over dit cafe? Kom dan even naar Cafe-Amersfoort.nl kijken. Hier ziet u ook foto’s van dit mooie cafe.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn