Op zoek naar een leuke wijnbar in Utrecht?

Ik ben dol op wijn. En ik vind het dan ook heerlijk om met een groep vrienden af te spreken en wijn te proeven, bijvoorbeeld. Ik houd ook erg van organiseren, dus inmiddels ben ik een beetje uitgegroeid tot iemand die regelmatig leuke tripjes organiseert die met het bourgondische leven te maken hebben. En wat mij betreft speelt wijn altijd een rol tijdens deze uitjes. Ik kom zelf uit de omgeving van Utrecht en op een gegeven moment ben ik op zoek gegaan naar een leuke wijnbar in Utrecht. Het is altijd leuk om diverse wijnen te kunnen proeven en als het goed is kun je daar in een goede wijnbar in Utrecht ook nog een lekker hapje bij bestellen. Dan heb je al snel een leuke avond, als de sfeer ook nog goed is. Daarnaast zat ik ook in de organisatie van een vrijgezellenfeest van een van mijn beste vriendinnen en een wijnbar in Utrecht zou hiervoor ook heel goed geschikt zijn. Hoe leuk zou het zijn om eerst te beginnen in een wijnbar in Utrecht voordat de avond los zou barsten met feest en karaoke?

Deze wijnbar in Utrecht is echt een aanrader

Ik ben eerst eens online gaan kijken of er een leuke wijnbar in Utrecht te vinden zou zijn. Het zou ook ideaal zijn als deze een beetje op een leuke plek in de stad ligt, zodat het makkelijk te bereiken is. Dus daar heb ik ook op gelet. Het is heerlijk om te zoeken naar een goede wijnbar in Utrecht, want na wat online onderzoek moest ik natuurlijk eerst zelf proef op de som nemen. Dus ik ben diverse wijnbars in Utrecht gaan bezoeken om het echt te testen. En er is een winnaar uit gekomen, ik heb een absolute favoriete als het om een wijnbar in Utrecht gaat. En dat is Café Van Wegen. Deze wijnbar in Utrecht is om meerdere redenen een bezoek meer dan waard:

  • Gevarieerde wijnkaart
  • Heerlijke borrelhapjes
  • Gezellige sfeer

En dit zijn toch wel de drie belangrijkste elementen voor als je een gezellige avond wil hebben. Ik ben er inmiddels meerdere keren geweest en elke keer was het een succes. Het is heel fijn om zo’n leuke locatie te hebben waar je terecht kunt met een leuke groep vrienden om bij te kletsen, te ontspannen. Daar kan een wijnbar in Utrecht als deze echt een mooie bijdrage aan leveren.

Gezellig proosten in Café Van Wegen

Café Van Wegen is ideaal om naartoe te gaan, als je van het goede leven houdt. Dit moet ook vooral niet worden onderschat. We hebben tegenwoordig allemaal een druk leven, dan is tijd doorbrengen met je vrienden echt van grote waarde. Als je zo nu en dan even echt goed kunt ontspannen, is dat heel goed voor je welzijn. En een goed wijntje hoort daar wellicht bij. Ook voor het vrijgezellenfeest zijn we naar dit café geweest en ook dat was een groot succes. De sfeer is er altijd goed en gemoedelijk. Bovendien serveren ze heerlijke wijnen. Je hebt er veel keuze, dus er is voor ieder wat wils, bekijk de kaart via https://www.cafevanwegen.nl. Maar de borrelkaart is ook echt heel goed, dus je kunt ook een heerlijk hapje bestellen voor bij de wijn. Het maakt niet uit of je een spontaan avondje wil borrelen, of dat je een feest wil geven. Dit café is echt een aanrader, er is van alles en nog wat mogelijk. Het personeel van Café Van Wegen is ook uitermate vriendelijk, dus je gaat er zeker een topavond beleven. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn