Alles wat u moet weten over de esta

esta-aanvragen - estaAls u binnenkort een grote reis gepland hebt staan naar Amerika, dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Volgaarne willen wij nu namelijk eventjes van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te gaan vertellen over de esta. Dit is de Electronic System for Travel Authorization. Het is altijd nodig dit aan te vragen, want anders komt u het land niet in. Dit geldt specifiek als u naar de Verenigde Staten wilt gaan reizen. Het maakt daarbij niet uit of u reist:

  • Via de lucht
  • Of via de zee.

In alle gevallen hebt u vanuit Nederland of België een esta nodig. Nu denkt u misschien: maar ik zet er alleen maar even voet aan de grond, om daarna over te stappen op een andere vlucht richting Zuid-Amerika, heb ik dit document dan ook nodig? Ja, ook dan moet u een esta aanvragen, want u bent voor een korte periode op Amerikaanse grondgebied. Ook kunnen er vragen bestaan over hoe vaak er een nieuw document aangevraagd dient te worden. Want stel u gaat bijvoorbeeld meerdere keren naar New York, omdat u hier voor uw werk een paar keer moet zijn. Moet u dan elke keer weer opnieuw een visum aanvragen? Gelukkig is dit niet het geval. U kunt één keer een esta aan gaan vragen en deze zal dan twee jaar geldig zijn. Een uitzondering hierop wordt gevormd door het geval waarin uw paspoort eerder verloopt dan de esta zelf. Alleen dan zult u voortijds een nieuwe aan moeten vragen. Is dit nou allemaal wel interessant voor u, omdat u binnenkort die kan op gaat, en zou u graag wat meer willen leren over dit fenomeen? Aarzel dan niet en surf vandaag nog eventjes naar esta-aanvragen.com om er het fijne van te weten te komen. Wij hopen u daar in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe bezoeker. Wij informeren u graag!

Wanneer moet de esta aanvraag ingediend worden?

Als u naar de Verenigde Staten van Amerika gaat reizen, dan is het noodzakelijk om ruim van tevoren uw esta aanvraag compleet te maken. Het moet dus niet op de dag zelf nog gebeuren, want dan bent u naar alle waarschijnlijkheid te laat. Over het algemeen geldt er een minimale tijd van 72 uur voordat uw vlucht vertrekt. Dus als u het voor die tijd in kannen en kruiken hebt, dan komt het hoe dan ook goed.

Hoe werkt het allemaal?

Een esta formulier aanvragen klinkt misschien ingewikkeld en dat kan het soms ook wel zijn. En daarom helpen wij u daar graag bij. Als u het via onze website regelt, dan weet u zeker dat u geen halsbrekende toeren uit hoeft te halen om de juiste papieren in bezit te krijgen. Wij hebben ruime ervaring met het verstrekken van de esta voor passagiers richting de VS en daarom kunt u uitstekend bij ons terecht. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om het eenvoudig te regelen via onze site. Surf hier meteen naartoe en voer uw aankomstdatum in de USA in. Daarna klikt u op ‘Ga verder’. En dan wijst de rest zich vanzelf. Een kind kan de was doen, met zo’n handig invulsysteem. Heeft u toch nog een paar vragen over ’t een of ’t ander en wilt u even met onze medewerkers overleggen over wat u het beste zou kunnen doen in uw situatie? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op! Wij horen graag van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn