Een wintersportvakantie is weer eens iets anders

Vele mensen gaan ieder jaar op wintersportvakantie. Zo vertoeven ze bijvoorbeeld in de Alpen van Frankrijk, Zwitserland of Oostenrijk. Onze website biedt diverse reizen aan naar dit laatste land. Het is een prettig centraal gelegen Europees land waar u in de zomer heerlijk kunt wandelen en klimmen in de bergen van Tirol. Ook zijn er een aantal steden de moeite van een bezoekje waard. Denkt u bijvoorbeeld aan Wenen, Salzburg en Graz. En natuurlijk is dit het land van de wintersportvakantie. Zelfs het koninklijk paar komt hier jaarlijks naartoe voor een welverdiende wintersportvakantie. Wilt u weten welke reizen we bijvoorbeeld op dit moment aanbieden? Kijkt u dan even op go-ski.nl. U kunt nu al in de zomer boeken voor bijvoorbeeld de kerstvakantie of voorjaarsvakantie. Misschien hebt u in de tijd van carnaval vakantie en ontvlucht u dit festijn het liefst zo snel mogelijk? Dan kan een rustige wintersportvakantie in de bergen u goed doen. Boek daarom nu alvast een wintersportvakantie in Oostenrijk. Maar u kunt hier ook mee wachten zodat u een last minute vakantie kunt boeken. Het voordeel van een last minute is dat u erg goedkoop op vakantie kunt. Dat is immers het hele idee achter een last minute reis. De vliegtickets en overnachtingen zijn extra goedkoop. Het enige nadeel is natuurlijk dat de keuze veel kleiner is. Het hangt er dan maar net vanaf welke plekken er nog beschikbaar zijn. Maar als u dat niet zo erg vindt dan is een last minute wintersportvakantie van harte aanbevolen en ook dan bent u op onze website aan het juiste adres.

Gaat u graag op wintersportvakantie? Boek dan ruim van te voren

Weet u al wat u gaat doen tijdens uw wintersportvakantie? U hebt namelijk heel wat keus!

  • Zo kunt u ervoor kiezen om enkel te gaan wandelen in de bergen door de sneeuw. Blijf dan wel op de begaanbare paden want lawinegevaar ligt op de loer.
  • Hebt u kleine kinderen en zijn ze te jong om te leren skiën? Dan kunt u een slee huren of meenemen en veel avonturen beleven in de sneeuw. In veel wintersportoorden zijn er speciale heuveltjes aangelegd voor het sleeën. En als u avontuurlijk wilt doen dan huurt u een grote rubberen band.
  • Maar op een echte wintersportvakantie gaat u natuurlijk skiën en snowboarden. Er zijn zowel klasjes voor kinderen en volwassen en als ervaren wintersporter kunt u ook direct een piste opzoeken. Denkt u wel aan uw durf en niveau? Direct de zwarte piste betreden wordt meestal afgeraden. Acclimatiseer eerst een dagje en doe het rustig aan, dan kunt u uiteindelijk de waaghals uithangen.

Tevens bieden we diverse last minute reizen aan

Bij ons kunt u een geheel verzorgde wintersportvakantie boeken. Als u liever bepaalde onderdelen van de reis of de overnachtingen zelf wilt bepalen dan kunnen we u daar ook van harte mee helpen. Hebt u hulp nodig bij het uitzoeken van uw wintersportvakantie of hebt u vragen over onze website? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren en natuurlijk kunt u op diverse manieren online met ons in contact komen. Onze klantenservice staat voor u klaar. Ook voor allerlei informatie omtrent wintersport kunt u gebruik maken van deze website. We leggen u graag alles uit over hoogteverschillen en hoe u daar aan kunt wennen. We vertellen u wat de voordelen en nadelen van een last minute vakantie is en of u beter kunt gaan skiën of snowboarden. De verschillen tussen beide sporten is vrij groot, dus kies van te voren wat u wilt gaan doen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn