Bestelt u bij ons de Legionella vrije knijpdouche

De Legionella bacterie is een zeer gevaarlijke bacterie voor de mens. Het komt veel aanwezig in de buurt van water. Daar waar water langdurig stilstaat en niet is verwarmd zal deze bacterie voorkomen. Als u besmet raakt dan kunt u de zeer gevaarlijke Veteranenziekte of een minder gevaarlijke griepvariant krijgen. U wilt dit uiteraard te allen tijde zien te voorkomen. Als u een spoelkeuken hebt in uw restaurant of instelling zoals ziekenhuis of verzorgingstehuis dan kan het zijn dat daar de bacterie in groten getale voorkomt. Daarom is het verstandig om altijd de kraan een tijdje te laten lopen, bij voorkeur met heet water. Dan gaan de bacterie vrijwel op slag dood en weet u zeker dat u geen enkel risico loopt. Om helemaal zeker et zijn van uw zaak kunt u een Legionella vrije knijpdouche bestellen. Een knijpdouche is een kraan waar u enkel in hoeft te knijpen om er water uit te laten komen en is natuurlijk geschikt voor de afwas. In grote restaurants gebeurt dit vaak met de afwasmachine. Maar op vele borden en in pannen zit natuurlijk veel vuil. Die moet u er eerst met een knijpdouche afspoelen voordat u het in de afwasmachine kunt stoppen. Anders raakt uw afwasmachine verstopt en zal de vuile was er enkel vuiler uitkomen.

Deze knijpdouche is zeer geschikt voor elke spoelkeuken

Hebt u een schone kraan nodig omdat uw oude lekt? Wilt u er direct een hebben met Legionellabescherming zodat u zelfs na langdurig ongebruik van de knijpdouche niet bang hoeft te zijn dat u uzelf en anderen besmet? Bestel dan uw knijpdouche bij ons. Kijkt u eens op radasafe.nl. U zult zien dat wij niet enkel de knijpdouche in ons assortiment hebben maar dat we ook andere Legionella vrije producten leveren zoals:

  • De anti Legionella douchekop,
  • De Legionella vrije kraantap inclusief filters
  • En natuurlijk kunt u alle filters los bij ons nabestellen.

U wilt een knijpdouche die tot op de laatste druppel veilig is. U wilt niet al te veel moeite hoeven doen om een filter te vervangen. En u wilt een product dat jaren zo niet decennialang in optimale staat functioneert. Kiest u dan voor Rada Safe Nederland want wij garanderen al deze voorwaardes. Uw bedrijf krijgt nooit te maken met Legionellabesmetting. De knijpdouche is eenvoudig op te zetten zodat u het direct in gebruik kunt nemen.

We garanderen u topkwaliteit

Als u nu direct informatie wilt hebben over de knijpdouche die we binnenkort gaan leveren dan kunt u gebruik maken van het telefoonnummer op onze website. We kunnen even preorder alvast opnemen zodat we na productie direct tot levering over kunnen gaan en u als eerste kunt profiteren van deze moderne knijpdouche. Als u enkel informatie wilt opvragen dan is het misschien verstandig om gebruik te maken van ons e-mailadres. We doen er alles aan om dezelfde dag nog bij u terug te komen met alle informatie die u maar wenst over deze producten. Bent u benieuwd naar de prijzen en wilt u meerdere producten tegelijkertijd bestellen, bijvoorbeeld voor een heel ziekenhuis? Vult u dan uw gegevens en wensen in op het contactformulier en stuur het naar ons op. U ontvangt vervolgens een geheel vrijblijvende offerte in uw inbox. Als u daar veranderingen in wilt aanbrengen dan bent u daar uiteraard helemaal vrij in. Hebt u hulp nodig met het desinfecteren van uw waterinstallatie omdat u bang bent last te hebben van Legionella? Dan komen we snel naar u toe want we kunnen u op diverse manieren helpen. We maken gebruik van chemische maar ook thermische desinfectiemethodes.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn