Waar vind ik mooie, groene campings?

Steeds meer mensen ontdekken de website van kgc, wat staat voor Karaktervolle Groene Campings. In deze gekke tijden van de coronacrisis gaan mensen liever in eigen land op vakantie, en dat doen ze opvallend vaak op een camping in een groene omgeving. Aangezien het lastig kan zijn om uit het enorme aanbod campings die locaties te vinden die middenin de natuur liggen hebben ze kgc opgestart. Enkel een camping die in een prachtige, groene omgeving ligt mag zich bij hen aansluiten. Daarnaast stellen ze echter nog veel meer eisen aan de kampeerterreinen die lid willen worden van kgc, namelijk:

  • Dat de camping maximaal 100 plaatsen heeft
  • Dat gastvrijheid altijd voorop staat
  • Dat het sanitair schoon en van goede kwaliteit is

Je vindt op deze website dus niet alleen die campings die een prachtige ligging hebben, maar kunt er ook van op aan dat de sfeer er fijn is en dat alles netjes en schoon is. Niet zomaar elke boerencamping kan namelijk lid worden van kgc, daar zullen ze toch echt voor aan alle eisen moeten voldoen. Het boekingsproces als je een toffe camping hebt gevonden is heel erg makkelijk. Je klikt gewoon via deze website door naar de website van de camping van jouw keuze, en voert daar jouw gegevens in. 

Groene campings worden steeds populairder

Het is mooi om te zien dat mensen ondanks dat ze de vakanties naar het buitenland missen er toch in Nederland het beste van maken. Dit doen ze opvallend vaak door de natuur te verkennen. Geef ze eens ongelijk, want Nederland heeft ontzettend veel mooie plekjes te bieden. Kamperen in de natuur brengt je echt in contact met jezelf, en je komt er helemaal van tot rust. Het is heel iets anders dan kamperen op een camping met super veel staplaatsen, een immer vol terras en zwembad vol herrie makende kinderen. Als jij ook liever rustige campings in een groene omgeving hebt dan kun je deze het beste zoeken via de website van kgc. Daar staat een uitgebreid aanbod op waar je uit kunt kiezen, en het boeken is super makkelijk.

Hoe vind je de juiste camping voor jou?

Als jij er een weekje tussenuit wilt en je hebt een specifieke provincie in gedachten dan is het heel makkelijk zoeken. Je kunt via deze website namelijk per provincie zoeken naar mooie, groene campings. In de ene provincie zitten er natuurlijk meer dan in de andere, en in Noord- en Zuid-Holland zelfs helemaal geen. De andere provincies van Nederland staan dan ook veel meer bekend om hun mooie natuur, vandaar dat daar meer van dit soort campings te vinden zijn. In Gelderland bijvoorbeeld, heb je de meeste keuze. Hoewel dat ook kan komen doordat deze provincie centraal gelegen is en hij dus voor iedereen goed te bereiken is. Hoe dan ook vind je op deze website de allermooiste groene campings, die allemaal een uniek en heel sfeervol karakter hebben. Bovendien staat op al deze kampeerterreinen persoonlijke service en ouderwetsen gastvrijheid centraal, want dat is minstens net zo belangrijk als je er een weekje tussenuit gaat, niet?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn