Lekker ontspannen in je eigen podsauna

Als je het lichaam de tijd wilt geven om te herstellen, dan is het niet genoeg om gewoon even op de bank voor de tv te gaan zitten. Niets doen is alleen ontspannend als je lichaam niet gespannen is. Actief ontspannen lijkt misschien een contradictie, maar toch zit hier wel een kern van waarheid in. Als je immers op de bank gaat zitten om te ontspannen, dan doe je ook de tv aan of je pakt er een boek bij. Je bent dus niet helemaal niets aan het doen. Maar dit soort van bezigheden leiden niet direct tot een ontspanning van de geest, want er komen nog allemaal prikkels binnen. Daardoor kun je in de nacht zomaar heel actief dromen en in de ochtend uitgeput wakker worden. Je kunt ook actief ontspannen door in een podsauna van barrelsauna.nu plaats te nemen. Je doet in de podsauna zelf verder niet zoveel, maar je lichaam is wel hard aan het werk. In de podsauna ga je immers zweten en zo zweet je actief alles uit het lichaam wat er niet in thuis hoort. Daardoor loopt ook de spanning uit je lijf. Je geest wordt in een sauna niet direct geprikkeld door allerlei input en dus kun je ook op geestelijk niveau heel goed tot rust komen in een podsauna. Maar het is wel weer een vorm van extra inspanning en stress als je eerst naar een centrum moet reizen waar een sauna aanwezig is. Deze sauna moet je dan vaak ook nog delen met anderen en al die factoren verminderen de mate van ontspanning. Het is dan ook veel fijner als er een podsauna bij jou in te tuin staat. Je kunt dan zomaar even je eigen tuin in lopen en plaatsnemen in de podsauna. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over vreemde mensen, want die mogen er uiteraard alleen in als jij toestemming geeft. In principe is de sauna dus alleen toegankelijk voor jou en de eventuele gezinsleden. Dit maakt het bezoek aan de sauna zowel comfortabel als laagdrempelig. Als jij immers na het eten zin hebt om even te chillen in je eigen podsauna, dan loop je zo de deur uit en binnen luttele seconden zit je al lekker te zweten. Daarna ben je ook zomaar weer thuis en kun je alsnog even lekker genieten op de bank. Op dat moment is alle spanning uit je lichaam en kun je ook echt van dat momentje op de bank genieten. Als je niet al te dicht op het slaapmoment nog tv kijkt, dan zal je zien dat je ook een stuk beter slaapt. Verder is zo’n mooie podsauna ook gewoon een hele mooie toevoeging aan je tuin. 

Bestel een podsauna en accessoires bij barrelsauna.nu 

Je kunt voor een sauna terecht bij de bovengenoemde website. Tevens kun je hier ook terecht voor de nodige addities en/of accessoires zoals:

  • Ramen
  • Cedar daksingels
  • Saunakachels

Kijk voor meer informatie over deze en andere producten op de site. 

Ontdek de wereld van sauna’s via barrelsauna.nu

Mocht je meer willen weten over sauna’s en de mogelijkheden die je hebt als particuliere gebruiker, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn