Humbaur trailer voor paardenvervoer

Als manegehouder heb ik al jaren diverse trailers voor het vervoer van paarden staan. We moeten regelmatig paarden ophalen en wegbrengen. We vangen bijvoorbeeld nieuwe paarden op die niet langer bij hun eigenaar kunnen staan, of brengen juist jonge paarden naar de opfok toe. Het komt natuurlijk ook voor dat we meedoen aan wedstrijden. Dan gaan onze deelnemers met paard en trailer naar de locatie en rijden hun wedstrijd. Onze trailers hebben we tien jaar geleden gekocht en intensief gebruikt. Onlangs hadden we een financiële meevaller op de manege en besloot ik samen met mijn vrouw dat het tijd was voor een stel nieuwe trailers. Omdat we thuis zijn in de paardensport wisten we uiteraard al voor welk soort en merk we zouden kiezen. De Humbaur trailer is voor ons de beste in zijn soort. We hebben deze aangeschaft bij paardensporthandel De Lemelerij en hebben er nu enkele keren een paard mee vervoerd. We zijn erg tevreden over onze nieuwe trailers. Humbaur maakt echt kwaliteitsproducten. We merken tijdens het rijden dat de trailer soepel achter de auto rijdt en de paarden lijken er geen probleem mee te hebben in de Humbaur trailer te staan. De Humbaur is voorzien van alle moderne snufjes die er tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Onze medewerkers van de manege zijn ook tevreden over de nieuwe trailers. De oude wilden nog wel eens vastlopen op moeizaam terrein. Omdat paardenraces en wedstrijden meestal gehouden worden op maneges of velden moet een trailer dit terrein wel aan kunnen. Dat is met de stevige bouw en dikke banden van de Humbaur trailer zeker geen probleem.

Adres voor aanschaf van Humbaur trailer

De Lemelerij is al jaren een van onze vaste partners als het aankomt op paardensportartikelen. Ik was eerder niet op de hoogte van hun aanbod aan trailers, tot mijn vrouw me wees op de Humbaur trailers in hun assortiment. Er zijn meerdere soorten verkrijgbaar. We hebben gekozen voor De Lemelerij vanwege:

  • De ervaren medewerkers
  • Goede service
  • Snelle levertijd
  • Goede ervaring door de jaren heen

Meer paardenliefhebbers door het hele land rekenen op De Lemelerij als het aankomt op paardensportzaken. Kijk maar eens op http://www.delemerij.nl/paardentrailers-humbaur voor informatie over De Lemelerij en de Humbaur. Dan zie je vanzelf waarom wij met vele anderen steeds weer terugkomen bij De Lemelerij voor alles wat we nodig hebben. Een trailer is natuurlijk onontbeerlijk voor een manege, dus geen wonder dat we die ook gewoon hebben aangeschaft. Bestellen was overigens heel eenvoudig. Je kunt het beste even navragen welke ze zo hebben staan en welke speciaal besteld moeten worden. Meestal weten ze dit wel, en anders zoeken ze dit even voor je uit. Wel belangrijk als je echt snel een nieuwe trailer nodig hebt.

Garantie op uw trailer en trailers vergelijken

Een trailer is natuurlijk geen kleine aankoop. In de meeste gevallen krijgt u garantie op uw aankoop. Dat geldt overigens voor meer spullen in de paardensport. Wij maken daar altijd dankbaar gebruik van. De voorwaarden hierover zijn op de website van De Lemelerij terug te vinden: delemerij.nl. Deze trailer vergelijken met andere trailers kan ook op deze website. Voor meer informatie over deze trailerfabrikant kun je ook eens kijken op de website van Humbaur zelf, maar bij De Lemelerij kunnen ze je er ook alles over vertellen. Toen wij twijfelden over de keuze tussen de ene trailer en de andere hebben ze ons zeer vakkundig advies gegeven waardoor we prima een keuze konden maken. In de paardensport heb je nu eenmaal een ervaren partner nodig om tot goede keuzes te komen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn