Grafisch vormgever in Apeldoorn nodig? Schakel Guitart in! 

Als jij een grafische vormgever in Apeldoorn nodig hebt, schakel dan Guitart in! Guitart heeft jarenlange ervaring met grafische vormgeving en kan ook voor jou de mooiste logo’s en andere creatieve ontwerpen realiseren. Zelf heb ik Guitart ook ingeschakeld om onder andere het logo van mijn band te ontwerpen. We zijn er ontzettend tevreden mee en hebben met het mooie logo van de grafisch vormgever uit Apeldoorn een stuk meer naamsbekendheid gekregen. 

Guitart, de beste grafisch vormgever in Apeldoorn 

Zelf heb ik dus ook gebruik gemaakt van de diensten van Guitart. Guitart is de beste grafisch vormgever van Apeldoorn en omgeving. Guitart is gespecialiseerd in de grafische vormgeving voor bands en muzikanten, maar ook particulieren en andere zakelijke relaties kunnen bij Guitart aankloppen voor een mooi creatief ontwerp. Zelf zijn we bij Guitart uitgekomen via een andere band. Ik ben namelijk de drummer van een beginnende rockband uit Apeldoorn. We waren net begonnen en hadden eigenlijk nog geen logo of iets anders. We hadden alleen een bandnaam en een handvol zelfgeschreven nummers. We kregen de kans om in het voorprogramma van een wat grotere Nederlandse band te spelen en dat was natuurlijk onwijs gaaf. We hadden echter wel een logo nodig voordat we het podium op konden. De band waar wij het voorprogramma van verzorgden, raadde ons toen Guitart aan. Guitart is een grafisch vormgever in Apeldoorn die gespecialiseerd is in het maken van creatieve ontwerpen voor bandjes. Guitart is echter meer dan alleen een grafisch vormgever in Apeldoorn. Zo kun je er onder andere ook terecht voor 

  • Evenementen 
  • Fotografie 
  • Muziekles 
  • Oefenruimtes 

Guitart is dus niet alleen een grafisch vormgever in Apeldoorn. Wij maakten een afspraak met Guitart en legden onze visie uit. We gaven voorbeelden van bandlogo’s die wij zelf tof vonden en lieten wat van onze muziek horen. Aan de hand van al deze gegevens ging Guitart aan de slag. Een paar dagen later kregen wij de eerste schetsen van het logo binnen. Het zag er al geweldig uit en we werden dan ook meteen enthousiast. We gaven aan wat er misschien nog verbeterd kon worden en met die feedback ging Guitart dan ook meteen aan de slag. Het uiteindelijke logo ziet er prachtig uit en laat precies zien wie wij zijn als band en waar wij en onze muziek voor staan. Het logo werd ook door fans goed ontvangen. Na ons eerste optreden als voorprogramma hebben wij er een groot aantal nieuwe fans bij gekregen. We zijn nu zelfs met onze eigen tour bezig waar wij de hoofdact zijn. Uiteraard zijn de tourposter en de shirts die we verkopen ook ontworpen door dezelfde grafisch vormgever in Apeldoorn die ook verantwoordelijk was voor ons logo. De posters en shirts zijn een groot succes. De zalen staan elke avond goed vol en fans dragen de shirtjes vol trots tijdens onze concerten. Wij zijn in ieder geval ontzettend tevreden met de service van Guitart. 

Een nieuw logo dankzij Guitart 

Guitart heeft ons dus enorm geholpen met ons logo en de hele branding van onze band. Wil jij nu ook zo’n tof logo van deze grafisch vormgever in Apeldoorn? Neem dan contact op met Guitart via https://www.guitart-music.nl/grafisch-vormgever-apeldoorn/. Guitart is gespecialiseerd in de grafische vormgeving rondom bands en muzikanten. Je kunt er terecht voor het ontwerpen van logo’s, posters, merchandise en nog veel meer voor je band. Naast een grafisch vormgever in Apeldoorn heeft Guitart nog veel meer te bieden voor bands, maar ook zakelijke relaties en particulieren. Kijk op https://www.guitart-music.nl/ om te zien wat Guitart allemaal voor jou kan betekenen.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn