Wilt u ook lekker kamperen in Drenthe?

Veel mensen in Nederland vinden het heerlijk om er een paar keer per jaar op uit te gaan met de tent, caravan of camper. Heeft u ook zin om er even tussenuit te zijn in eigen land en bent u op zoek naar een leuke plek waar dit kan? Dan hebben wij goed nieuws voor uw, want kamperen in Drenthe kan nergens fijner dan bij ons. Onze Camping De Berken ligt in Gasselte, een dorp op de Hondsrug omgeven door rustgevende natuur en in de buurt van diverse gezellige steden. Kamperen in Drenthe is ideaal voor mensen die houden van het comfort van steden die dichtbij zijn en toch een plek zoeken die lekker midden in de natuur ligt. Het natuurgebied ‘Het Drouwenerzand’ ligt namelijk vlak naast onze camping, dus kamperen in Drenthe bij ons geeft u veel mogelijkheden om er lekker met de fiets of lopend op uit te gaan en te genieten van het buitenleven. Bij ons kunt u altijd terecht, of u nou een tent, een caravan of een camper heeft, in alle gevallen hebben wij de juiste plaatsen voor u beschikbaar. Het is zeer handig dat wij snel te bereiken zijn omdat wij relatief dicht bij de snelwegen liggen. Toch kunt u nergens zo rustgevend kamperen in Drenthe als bij ons, omdat wij zoals eerder in deze tekst te lezen valt grenzen aan een natuurgebied en in een rustig dorpje zijn gesitueerd. Wij bieden zowel plaatsen aan voor kampeerders voor de korte termijn, maar u kunt ook gerust een heel seizoen bij ons een plaats huren als u dit wilt. Als u daar voor kiest kunt u wanneer u maar wilt bij ons langskomen om heerlijke te kamperen in Drenthe. Zoals u vast wel weet als u er vaker op uit gaat om te kamperen in Drenthe is er zeer veel te doen in deze provincie en is het handig dat een grote stad als Groningen snel en gemakkelijk te bereiken is. U kunt dus op mooie dagen er lekker op uit in de omliggende natuurgebieden waar u zowel duinen als bossen kunt vinden, en als het wat minder weer is zijn er ook genoeg leuke uitjes in de omgeving te bedenken. Profiteer dus van de voordelen die kamperen in Drenthe u kunnen bieden!

Kamperen in Drenthe midden in de natuur

Wij richten ons, in tegenstelling tot veel andere campings, niet op één groep gasten maar heten iedereen van harte welkom om bij ons te komen genieten van het buitenleven. Ook kinderen of juist oudere mensen zijn van harte welkom om bij ons te komen kamperen in Drenthe. Wij hebben veel voorzieningen voor alle groepen mensen en daarom kunt u altijd rekenen op een comfortabel verblijf op onze camping. Wij bieden ouderwetse gastvrijheid en gezelligheid en hebben het altijd naar ons zin met onze gasten en houden er ook van dat de hele camping gezellig met elkaar om gaat. Wij bieden u veel extra’s zodat kamperen in Drenthe bij onze camping absoluut geen ontbering is, maar juist een heerlijk luxe en ontspannen ervaring. Zo hebben wij een uitstekende brasserie waar u heerlijk kunt eten als u zelf geen zin heeft om te koken. Ook zijn onze sanitaire voorzieningen uitstekend dus ook daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Wilt u bovendien kamperen in Drenthe maar heeft u zelf geen tent of caravan of andere kampeerartikelen? Ook dan kunt u bij ons terecht! Wij hebben namelijk veel verschillende huurmogelijkheden zodat een ieder bij ons kan genieten van kamperen in Drenthe zonder dat ze daar veel spullen voor moeten kopen. Zo kunt u bij ons een chalet, trekkershut of berkentent huren. Al deze voorzieningen zijn compleet uitgerust zodat u eigenlijk niks mee hoeft te nemen en heerlijk comfortabel kan kamperen in Drenthe. Niet voor niks hebben wij een beoordeling van de ANWB gekregen van maar liefst een 9.4! U kan er dus gerust op rekenen dat u bij ons niks te kort komt en uitstekende service en voorzieningen kunt verwachten. Ook voor gezinnen hebben wij veel leuke extra’s. Kinderen zullen zich geheid geen moment vervelen als u ze meeneemt te kamperen in Drenthe bij ons. Wij bieden onder andere de volgende activiteiten en voorzieningen aan voor kinderen:

  • Speeltuinen
  • Binnenspeeltuin
  • Knutselzolder
  • Dierenweide
  • Recreatieprogramma

Zoals u kunt lezen bieden wij voor een ieder leuke extra’s en daarom komen veel kampeerders graag bij ons langs als ze er weer eens lekker op uit willen gaan. Kijk vooral eens rustig rond op onze site als u meer wilt weten of de voorzieningen die wij u kunnen bieden of om de prijzen die wij rekenen te bekijken.

Genieten van een prachtige omgeving

De natuurgebieden bieden niet alleen in de zomer een prachtig aanzicht maar zijn eigenlijk in alle jaargetijden een aanrader om te bezoeken. U kunt dus in alle seizoenen goed bij ons terecht om te genieten van het kamperen in Drenthe. In de omgeving zijn bovendien veel leuke musea en andere uitstapjes beschikbaar dus u zult zich nooit vervelen als u bij ons camping langskomt. Ook zwemmen en mountainbiken en golven kan in de nabije omgeving dus er zal altijd wat te doen zijn. Wilt u meer over ons weten of direct een plekje reserveren, dan kunt u hier alles over vinden op onze mooie en overzichtelijke website. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of een mailtje sturen als u vragen heeft, wij helpen u graag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn