Terug naar uw herkomst met onze rootsreizen

dari-java - RootsreizenKomt u oorspronkelijk uit het voormalige Nederlands-Indië? Bent u misschien een halfbloed of misschien zelfs wel een nog latere generatie? Interesseert u zich erg naar uw herkomst en wilt u graag meer weten over de cultuur op een van deze vele eilanden? Boekt u dan eens een van onze vele rootsreizen. We weten als geen ander hoe belangrijk het kan zijn om uw roots te achterhalen. Het kan u erg bezighouden en zodanig uw leven beïnvloeden dat u er zelfs onder lijdt! Het was een zware tijd, de kolonisatie door Nederland. Ook in de Tweede Wereldoorlog zijn vele slachtoffers gemaakt en zelfs daarna nog hebben Nederlanders er een potje van gemaakt. Bent u benieuwd of u uw familie terug kunt vinden of wilt u simpelweg iets weten over bijvoorbeeld de Molukkers, Balinezen of mensen op Borneo? Dan kunt u bij ons rootsreizen boeken. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u al jaren een reis maken naar dit prachtige land in Zuidoost-Azië? Grijp dan nu uw kans want dit is een aanbod dat u niet snel elders zult vinden. Rootsreizen staan in het teken van cultuur, maar er moet ook plaats zijn voor ontspanning. Daarom kunt u op eigen tempo deze rootsreizen ondernemen. Daarmee bedoelen we te zeggen dat deze reizen over het algemeen individuele reizen zijn die u alleen, met uw partner, uw gezin of de hele familie kunt maken. We passen deze rootsreizen aan op uw wensen. Dat is ook wel zo logisch, want er is niemand met dezelfde achtergrond. De een wil graag naar Java terwijl de ander meer op Sumatra wil rondkijken. Zo is er voor ieder wat wils. We horen graag wat we u mogen aanbieden tijdens de rootsreizen dus leg uw wensen na het lezen van deze tekst bij ons neer. Dan kijken we naar de mogelijkheden en stellen we een plan van aanpak op. Natuurlijk kunt u daar diverse veranderingen in aanbrengen. Als u een van deze rootsreizen kiest, dan staat u een zeer unieke en soms emotionele reis te wachten die u de rest van uw leven bij zal blijven. Kijkt u daarom nu alvast op dari-java.nl. U mag er wel vanuit gaan dat deze rootsreizen zo op maat gesneden worden dat u alles leert over uw wortelen.

Leer meer over uw geschiedenis dankzij deze rootsreizen

Wilt u graag afwijken van de traditionele groepsreizen naar Indonesië? Maar wilt u niet op de bonnefooi naar dit grote land reizen? Bent u erg benieuwd naar uw familie en de generatie voor u die op een van deze eilanden hebben gewoond? Of komt u hier simpelweg omdat u erg geïnteresseerd bent in de Indische cultuur. Wellicht bent u historicus of antropoloog en wilt u graag research doen. Hoe dan ook, voor al deze wensen kunnen wij rootsreizen voor u samenstellen.

  • Wilt u nog eens terug naar de plek waar u vandaan komt? Boek dan een van onze rootsreizen en laat aan uw kinderen en kleinkinderen zien waar u bent geboren.
  • Bent u geadopteerd en is globaal bekend van welk eiland u afkomstig bent? Dan kunnen we het ons voorstellen dat het op latere leeftijd bij u gaat kriebelen. U wilt weten wie uw familieleden zijn of misschien wilt u simpelweg meer over uw land van herkomst weten. Boekt u dan deze reizen naar het eiland waar u vandaan komt. Weet u dat niet en wilt u liever een globaal beeld van Indonesië? Dan kunt u ook kiezen voor rootsreizen die langs meerdere eilanden gaan.
  • Misschien wilt u juist de laatste eer bewijzen aan uw voorouders en is dat de reden dat u voor deze rootsreizen kiest. Ook daarbij kunnen we u steunen en deze rootsreizen alvast voor u uitstippelen.

Of u nu rootsreizen wilt maken, individuele reizen of groepsreizen, u hebt wel dezelfde voorbereidingen te treffen. Hoewel u zich bij de ene reis beter moet inlezen en zelf routes moet bedenken, geldt voor elke reis dat u vaccinaties nodig hebt. Zo is de gele koortsvaccinatie verplicht gesteld. Het is een subtropisch land waar de voorzieningen niet al te best zijn. Kraanwater kunt u niet drinken en eten dient u van te voren goed te wassen met gebotteld water. Denkt u tijdig aan deze inentingen zodat u tijdens of na uw reis geen last krijgt van nare ziektes!

Reserveert u op tijd, dan zijn de vliegtickets niet aan de dure kant

Niet alleen is het van belang om de rootsreizen vroeg te boeken zodat u op zoek kunt gaan naar de dichtstbijzijnde GGD voor uw vaccinaties, ook weet u dan zeker dat u een goedkope vlucht kunt boeken. Er is nog veel keuze zodat u een goedkope luchtvaartmaatschappij kunt kiezen die niet op onmogelijke tijden vertrekt. Tevens weet u zeker dat er nog rootsreizen te boeken zijn via onze reisorganisatie. Er zijn een beperkt aantal plekken want hotels zijn immers op den duur volgeboekt. We willen wel een bepaalde standaard houden dus we stoppen u niet in een slecht hotel. Neemt u daarom na het lezen direct even contact met ons op. We kunnen u boekjes opsturen maar wellicht dat de website en een goed telefonisch gesprek al afdoende voor u zijn om een weloverwogen keuze te maken. Reken er maar op dat u een prachtige reis kunt verwachten die u lang zal heugen. Het kan erg emotionele momenten opleveren omdat u misschien uw familie eindelijk weer terugziet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn