Studeren aan de toneelacademie? Grijp nu uw kans!

Is acteren uw lust en uw leven? Doet u dit al van kleins af aan en wilt u er graag groot in worden? Of het nu gaat om het theater of acteur worden voor de filmwereld, op de toneelacademie leert u de fijne kneepjes van het vak. Kijkt u maar eens op toneelhuisamsterdam.nl. Deze toneelacademie heeft niet alleen een echte theateropleiding op HBO niveau maar biedt tevens diverse trainingen en cursussen. En als u graag een vooropleiding wilt volgen zodat u direct kunt doorstromen naar de uiteindelijke opleiding dan zit u wederom bij deze toneelacademie goed. Laat uw droom uitkomen en ga er daadwerkelijk voor. Wist u dat er maar liefst 4 vestigingen van de toneelacademie op HBO in Nederland te vinden zijn? Elk met zijn eigen specialisaties zoals mime of cabaret. Dit zijn:

  • Amsterdam,
  • Arnhem,
  • Maastricht
  • En in Utrecht.

Een gezonde dosis lef en creativiteit is wat wij van u verwachten. Een gezonde geest die snel teksten kan oppakken en kan omzetten in een creatie op het podium, dat is wat we van u vragen. Is dat precies wat u bent? Dan kunt u zich aanmelden voor de audities voor de toneelacademie. In 4 jaar wordt u dan klaargestoomd tot volwaardig acteur en actrice en wie weet bent u binnenkort op het toneel of op het witte doek te bewonderen.

Een vooropleiding toneel volgt u aan de toneelacademie

Met een opleiding aan de toneelacademie hebt u goud in handen want diverse theatergroepen vragen naar dit papiertje. Het is een opleiding op hoog niveau dat gegeven wordt door vaklui. U leert niet alleen de praktijk maar ook de geschiedenis van het theater. Er is uiteraard voldoende ruimte aan de toneelacademie om uw talenten te ontplooien en om te zien welke verborgen talenten u hebt. Let wel dat we u er op moeten wijzen dat een goede vooropleiding van groot belang is. Natuurlijk zijn er altijd bijzondere natuurtalenten die door de audities heen komen. Maar dat is zeldzaam. Het staat u vrij om te proberen maar als wij het idee hebben dat u beter een vooropleiding kunt gaan volgen, dan is dat zeker te overwegen. We zeggen daar immers niet mee dat u geen talent hebt maar dat de scherpe randjes van uw acteerwerk bijgeslepen moeten worden. Een vooropleiding kunt u volgen als u tussen de 16 en 24 jaar bent. Dus u kunt zich na het voortgezet onderwijs aanmelden bij een van de 4 academies voor een vooropleiding. De groepen aan de toneelacademie zijn vrijwel nooit groter dan 24 mensen. Dat betekent dat u intensief begeleid wordt door ons personeel. U krijgt persoonlijke begeleiding zodat iedereen een eigen methode kan ontwikkelen met als basis de lesstof van de toneelacademie.

Deze vooropleiding sluit prachtig aan op uw uiteindelijke toneelopleiding

Hebt u nog vragen over de toneelacademie van Toneelhuis Amsterdam? Dan kunt u deze prangende vragen natuurlijk via onze website aan ons stellen. Kijkt u maar eens op de contactpagina. Daar vindt u de gegevens van de 4 verschillende scholen. Schroom niet langer maar vraag bijvoorbeeld een brochure aan. Stuur een e-mail of bel ons even op. Het is zelfs mogelijk om via WhatsApp een berichtje te sturen als u dat prettiger vindt. Wilt u graag wat meer media bekijken over de academie? Bekijk dan de sociale media zoals Facebook, Google+ en Linked in. U vindt er diverse afbeeldingen van de lessen en van uitvoeringen. Ga uw droom achterna en schrijf u in voor de vooropleiding of het opleidingstraject aan deze prestigieuze academie. Wellicht komt u door deze audities heen en wordt u een ster!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn