Safari Kenia

Wilt u op safari door Kenia? Dan kunnen wij u dit enkel van harte toejuichen. We kunnen een safari door Kenia geheel op maat maken zodat u alle prachtige plekken en flora en fauna van dit land op uw eigen tempo kunt bekijken. Dat maakt een safari door Kenia en daarbuiten tot een geschikt vakantie-idee voor volwassenen met een jong gezin, studenten die in een groep het land willen verkennen maar ook voor ouderen. Er zijn tripjes te maken met de bus of met terreinwagens dus een goede rug is wel belangrijk. Maar u hoeft niet kilometers te lopen of te klimmen. Ook de accommodaties kunt u zo luxe of juist zo Spartaans mogelijk uitzoeken als u wilt. Slaapt u graag in een tent of toch liever in een luxe hotel tijdens uw safari door Kenia? In principe hebt u niets te klagen want u kunt dit fijn vanachter uw pc of laptop uitzoeken. We helpen u hier graag bij. Niet alleen vindt u op onze website trouwens de diverse mogelijkheden voor een safari door Kenia. Ook bieden we reizen door andere Afrikaanse landen aan, voornamelijk door oost en zuidelijk Afrika. Landen die u kunt aandoen zijn bijvoorbeeld Tanzania, Uganda en Rwanda. Dit zijn prachtige landen met grote meren, prachtige savannes met de meest onwaarschijnlijke dieren, hooggebergtes en ga zo maar door. Er is daadwerkelijk voor ieder wat wils. Wist u dat u tijdens de safari door Kenia ook de Kilimanjaro kunt gaan beklimmen? Deze berg is de hoogste berg van Afrika en ligt op de grens van Kenia met Tanzania. Wij kunnen deze tocht voor u regelen maar houdt u er wel rekening mee dat u er een flinke conditie voor moet hebben! Dat wordt flink trainen. De moeilijkheidsgraad is niet al te hoog, u hoeft vrijwel niet uw handen te gebruiken tijdens het klimmen. Maar andere zaken zoals een goede conditie en een gebrek aan hoogtevrees zijn een vereiste. Houd er tevens rekening mee dat u zult moeten acclimatiseren omdat u naar 5885 meter zult klimmen!

Safari Kenia biedt u zoveel moois!

Tijdens een safari door Kenia leert u diverse culturen kennen. U zult in de hoofdstad Nairobi aankomen. Alleen al deze stad heeft veel te bieden. Afrikaanse roots vermengd met islamitische invloeden en Europese invloeden maakt deze stad tot een bijzondere mix van allerlei invloedsferen. U gaat vervolgens op safari in Kenia en u volgt de door uzelf samengestelde route. Wilt u het vriendelijke Masai volk ontmoeten? Dit volk leeft nog altijd op de traditionele manieren en u kunt hen leren kennen, met hen op de foto en souvenirs van hen kopen. Wilt u liever op safari door Kenia in de zin dat u graag uw favoriete wilde dieren wilt zien? Ook dat is zeker mogelijk. We leiden u graag rond tussen de leeuwen, olifanten, gazelles, giraffes en zebra’s. Een tocht over de Nijl of over het grootste meer van het continent, het Victoriameer, is ook zeker een coole optie. Wie weet komt u wel krokodillen tegen. Uiteraard gebeurt dit allemaal op een bijzonder veilige manier. Er gaan professionele gidsen mee. Reisleiders die het gewend zijn om groepen mensen tijdens deze safari door Kenia veilig langs al deze gevaren te loodsen. U zult daardoor het idee krijgen dat u in een dierentuin bent. Maar vergist u niet! Het is allemaal echt en dit zijn geen tamme beestjes. U hebt bij ons op avtours.nl de keuze uit diverse soorten reizen. De safari door Kenia kunt u daardoor op uw eigen tempo en niveau aanpassen. Ook kunt u aangeven hoeveel dagen de safari door Kenia moet duren. Deze reizen vallen op onze website onder de noemer “reizen op maat”. Wilt u liever op een andere manier reizen door dit land? Kiest u dan voor:

  • Deze reizen zijn al helemaal uitgedokterd en beproeft. U reist met een klein gezelschap door Kenia en/of door andere Afrikaanse landen.
  • Individuele reizen die we al op maat hebben gesneden. U hebt dan wel wat meer de tijd om te genieten van alle pracht en praal dan wanneer u een groepsreis gaat maken.

Deze flora en fauna zullen u de rest van uw leven bijblijven

Bent u benieuwd naar de kosten van een safari door Kenia? De kosten hangen helemaal van uzelf af. U kunt de reis zo duur en exclusief mogelijk maken door diverse tripjes op te nemen en de duur van de reis te verlengen. Zo is er hopelijk voor alle bezoekers van de website een mooie reis te vinden. Hebt u hier verder nog vragen over? Dan kunt u direct met ons in contact komen door te mailen of door het formulier in te vullen en op te sturen. We komen snel bij u terug met een antwoord op al uw prangende vragen. Wilt u direct de kosten inzien? Geef dan aan wat voor reis u wenst en welke uitstapjes u graag zou willen doen. Dan komen we snel met een vrijblijvende offerte op de proppen. Houdt u er wel rekening mee dat u naar een geheel ander continent gaat waar totaal andere culturen en gebruiken heersen? Lees u dus goed in van te voren! Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op uw reis zijn de vaccinaties. Het is zeer verstandig om u tegen deze gevaren te beschermen en dat kan door u te laten inenten bij de GGD. Vraagt u meteen even welke vaccinaties u nodig hebt voor een safari door Kenia! We wensen u alvast een goede reis!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn