Hier kun je de lekkerste BBQ bestellen in Eindhoven!

Iedere Hollander is dol op bbq’en, of dat nu met vis, vlees of vegetarisch is. Maar niet iedereen is een held in de keuken en dus is het maar al te fijn dat je in diverse steden in Nederland een bbq-pakket kunt bestellen bij bbqenzo.nl. Een BBQ bestellen in Eindhoven bijvoorbeeld, inclusief alles wat je nodig hebt om er een heerlijk maaltje van te maken. bbqenzo is gespecialiseerd in het cateren van allerlei soorten maaltijden die je zelf thuis bereidt, zoals die bbq. Als je bij hen die BBQ wilt bestellen in Eindhoven heb je de keuze uit meerdere opties, namelijk:

  • Het Barbecue populair pakket
  • Het Barbecue Vlees en Vis pakket
  • Het Barbecue fanaat pakket
  • Het Barbecue Veganistisch pakket

Dit is slechts een kleine greep van de all-in barbecue pakketten die je bij bbqenzo kunt bestellen. Elk pakket is anders samengesteld en heeft een andere hoeveelheid vlees/vis of natuurlijk vegetarische of veganistische hapjes. Met groenten kun je namelijk ook heel erg creatief zijn, dat weten ze bij bbqenzo maar al te goed. Dus ook als je een veganistische BBQ wilt bestellen in Eindhoven kun je bij ze terecht. Klik in hun webshop op het kopje ‘barbecue’ en daarna op ‘veganistische bbq’.

Veganistische BBQ in Eindhoven bestellen

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen kun je in de webshop van bbqenzo ook een veganistische BBQ in Eindhoven bestellen. Deze bestaat uit enkel producten van plantaardige oorsprong, en dus geen vlees, vis of andere producten die van dieren af komen. Dit pakket wordt steeds populairder, aangezien we met zijn allen steeds bewuster eten. Bovendien laat bbqenzo met dit bbq-pakket zien dat je ook als veganist heerlijk kunt barbecuen. Het pakket bevat onder andere falafel burgers, zoete puntpaprika’s, portobello’s en maiskolven. Daarnaast kun je het aanvullen met twee salades naar keuze, zoals kartoffelsalade of pastasalade. Een veganistische BBQ bestellen in Eindhoven kan bij bbqenzo inclusief barbecue, dus ook als je deze zelf niet hebt kun je alsnog lekker barbecuen. En het mooie is, alle pakketten worden zelfs geleverd inclusief servetten, bestek en servies, welke achteraf gewoon weer opgehaald worden. Je hoeft dus echt helemaal niets te doen voor deze barbecue, alleen maar je beste vrienden en familie uit te nodigen en achterover te leunen! 

Kant en klare gourmet maaltijd bestellen

Bij bbqenzo kun je niet alleen zo’n (eventueel veganistische) BBQ bestellen in Eindhoven. Ze hebben namelijk nog veel meer heerlijke pakketten die kant en klaar bij je thuis worden geleverd. Een Gourmet pakket bijvoorbeeld, vol met allemaal heerlijke kleine hapjes die je zelf kunt bakken op de gourmetplaat. Uiteraard wordt het pakket geleverd inclusief deze plaat en hoef je ook in dit geval niet zelf de afwas te doen. Dat doen ze namelijk allemaal voor je, zodat jij kunt genieten van je avond met vrienden of familie. Net als bij de BBQ bestellen in Eindhoven wordt ook het Gourmet-pakket geleverd inclusief salades, heerlijke sausjes en natuurlijk wit stokbrood. Want dat maakt alles nog net even wat lekkerder, toch? Dus heb je een gezellig etentje met vrienden gepland maar ben je geen held in de keuken? Bestel dan gewoon je gourmet of barbecue-pakket via bbqenzo.nl. Dan maak je zeker indruk!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn