Fitness ijsselstein: meer dan sport alleen

Drie jaar geleden was niet alleen mijn leven een puinhoop, ik was ook flink ver van mezelf verwijderd. Mijn huwelijk liep stuk, mijn werk zat in een slop, mijn energielevel zat op een nulpunt en ik was vooral mezelf kwijtgeraakt. Ik deed alles voor de kinderen, mijn werk en mijn huishouden, maar tijd voor mijzelf gunde ik me niet. Ik sportte niet en had daar genoeg smoesjes voor: geen tijd, geen oppas, geen energie. Op een avond zat ik wat rond te kijken op internet en kwam ik terecht op de site van fitness ijsselstein: The Fitness Studio. In een vlaag van doortastendheid schreef ik me in voor een gratis intake en proefsessie, die een paar dagen later zou plaatsvinden. Het is de beste keuze geweest in de afgelopen jaren. Fitness ijsselstein heeft mij weer energie in het leven en voor het leven gegeven, heeft me weer in mijzelf doen geloven en eigenlijk heeft het mijn leven terug gegeven. 

Fitness ijsselstein voor iedereen en voor elk niveau

Ik moet eerlijk toegeven, dat ik erg gespannen was voor de intake bij fitness ijsselstein. Mijn beeld van een sportschool was er één van drukte, met vooral veel slanke en fitte mensen en vooral een beeld waar ik vooral niet tussen paste. Maar de ontvangst bij fitness ijsselstein was professioneel, vriendelijk en vooral begripvol. Ik werd niet gewezen op alles wat ik de afgelopen tijd verkeerd had gedaan, ik werd niet op mijn vingers getikt dat ik het te ver had laten komen. Ik mocht mijn verhaal doen, zodat de personal trainer mijn situatie en mijn behoefte kon inschatten. Niet alleen mijn doelstellingen werden duidelijk door de gerichte vragen, maar er werd ook gevraagd naar mijn verwachtingen en ook mijn agenda. Ik maakte kennis met een trainingsconcept, dat niet alleen sport omvatte, maar ook diëtiek en mentale ondersteuning. Ik wist dat personal training een individuele training was, maar ik heb nooit gedacht dat het zoveel in één kon zijn. Mijn personal trainer was:

  • mijn trainer;
  • mijn coach;
  • mijn luisterend oor;
  • mijn stok achter de deur!

Door deze combinatie werd ik niet alleen fitter, ik kwam weer tot mezelf. Ik leerde, dat ik veel meer kon dan ik had gedacht! Ik was veel meer waard, dan ik mezelf waard achtte. Ik kwam weer in balans, had meer energie en kwam dichter tot mezelf. Na een drietal maanden personal training, had ik het vertrouwen in mezelf teruggekregen en wist ik wat ik allemaal aankon. Ik stapte over op de small group trainingen van fitness ijsselstein. Ik had keuze uit trainingen zoals:

  • TFS power;
  • TFS circuit;
  • TFS bootcamp;
  • TFS poweryoga en nog veel meer!

Vier keer in de week doe ik mee aan deze groepstrainingen en ik had nooit gedacht, dat ik zoveel voldoening uit groepslessen zou halen. En als je zou denken, dat persoonlijke begeleiding bij groepslessen minder is: dat is absoluut niet het geval bij fitness ijsselstein! Ik voel me nooit een nummer bij The Fitness Studio. Ik vind het echt mijn complimenten waard, dat alle medewerkers van fitness ijsselstein zo begaan, betrokken en oprecht geïnteresseerd zijn. Ze zijn gemotiveerd om je verder te helpen, want de succes van een klant is ook hun succes!

Mijn leven terug via thefitnessstudio.nl

Op de dag van vandaag bezoek ik fitness ijsselstein vier keer in de week. Ik ben 12 kilo lichter geworden, ik heb vertrouwen in mezelf en in mijn kunnen, ik heb vrienden gemaakt bij TheFitnessStudio.nl en ga energiek door het leven. Zelfs mijn kinderen zeggen, dat ze een leukere mama hebben gekregen. Dat compliment sluit ik – samen met fitness ijsselstein – in mijn hart.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn