Airhockey spelen in de kantine

Ik heb ruim zeven jaar een eigen bedrijf en wij hebben een aantal lastige jaren achter de rug. Het team werkt erg hard, maar helaas is er veel concurrentie en zijn de marges klein. Wij hadden een lastige target voor dit kwartaal gezet en ik had het idee dat wij dit niet zouden halen. Als motivatie vertelde ik het team, dat ze iets voor de kantine mocht uitzoeken als ze het wel zouden halen. Op de laatste dag lukte het alsnog om de target te halen en ik was hier erg blij mee. Het team wilde graag een tafel om airhockey te spelen en die konden wij voordelig kopen bij het bedrijf airhockeytafel.nl. Zeven jaar geleden ben ik een bedrijf gestart en de eerste paar jaar groeide het bedrijf snel. Wij maakten veel winst en kregen steeds meer klanten. De laatste paar jaren hebben wij echter steeds meer last van concurrentie vanuit het buitenland. Er zijn een aantal nieuwe spelers op de markt en zij hanteren lagere winstmarges. Wij moeten wel met deze lage marges meedoen, want anders verliezen wij veel klanten. Wij proberen goede resultaten te halen door veel service aan onze klanten te bieden en onszelf uit te dagen met moeilijke targets. Dit kwartaal leek het team de target niet te halen, om hun te motiveren beloofde ik dat ze iets voor de kantine mochten uitzoeken, als ze het wel zouden halen. Een aantal medewerkers wilden graag een tafel om airhockey te spelen en deden daarom extra hun best. Ondanks de lastige tijden proberen wij het gezellig in het bedrijf te houden en gelukkig lukt dat goed. Op de laatste dag lukte het alsnog om de target te halen en moest ik mijn belofte nakomen. Het team had zijn zinnen gezet op airhockey en ik moest daar en tafel voor kopen.

Veel tafels voor airhockey bij airhockeytafel.nl

Online zocht ik naar tafels voor airhockey en ik vond een aantal bedrijven die deze tafels verkopen. Ik vond onder andere de website airhockeytafel en zag dat zij een erg groot assortiment aan tafels hadden. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de tafels en verkoopt goedkope, maar ook duurdere professionele tafels. Ik vond een mooie tafel voor een goede prijs en zag dat de tafel met pucks en sliders werd geleverd. Ik besloot om deze tafel te bestellen en die zou binnen 48 uur geleverd worden, hierdoor kon het team snel airhockey spelen.

Veel potjes in de pauzes

Toen de medewerkers de tafel zagen, waren zij er erg blij mee. Direct werden de eerste paar potjes airhockey gespeeld. De tafel ziet er mooi en stevig uit en er zal veelvuldig gebruik van worden gemaakt. Elke pauze zijn er verschillende mensen die een potje airhockey spelen en ik ben blij dat de medewerkers zich ermee vermaken. Hopelijk hoef ik voorlopig het team niet meer extra te motiveren, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Voor het kopen van een airhockeytafel raad ik de website airhockeytafel.nl aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in airhockeytafels
  • Ze verkopen goedkope en professionele tafels
  • Ik kon een tafel kopen voor een goede prijs
  • De tafel ziet er mooi en stevig uit
  • Het team speelt veel potjes op de tafel    
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn